نه بازم قرمه سبزی؟؟؟

نه بازم قرمه سبزی؟!

این چیزیه که هر وقت برای شام رفتیم خونه یکی از دوستامون گفتم.......! 

بعد از ازدواجمون چندین بارکه اگر اشتباه نکنم ۸ الی ۹ بار بوده !... برای دیدن یکی از دوستانمون رفتیم که هر بار کدبانوی منزل برامون قرمه سبزی درست کرده. البته ما خیلی خیلی قرمه سبزی دوست داریم و حداقل ماهی یک بار میخوریم ولی این عزیز دل که قرمه سبزی را به روش غیرمعمول درست میکنه یا حداقل باب میل ما نیست. چون هم سبزی خام توش میریزه و هم رب گوجه فرنگی !!!..... خبری هم ازپیازداغ و نعنا داغ و لیمو امانی نیست و مهمتر اینکه توی زود پز درست میکنه و مزه اش ادمو یاد کله پاچه میندازه چند بار برای شام دعوتشون کردم و هر دفعه غذاهای جورواجور درست کردم ولی دوست عزیزم تو باغ نیست.

 

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی:   

"قبلا سبزی مخصوص را کاملا خورد و تا حدی که به سیاهی بزنه سرخ میکنیم."

پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم برای رنگ و بوی خوب نعنا و جعفری خشک را هم اضافه کرده و همراه پیاز خوی سزخ می کنیم. 

گوشت خورشتی که اگر گوسفندی با قلم باشه خیلی بهترهو لعاب خاصی به خورشت می ده و لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز را قبلا حدود 10 ساعت خیس کردیم را به همراه سبزی سرخ شده  و چند تا لیمو امانی اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیافتد.  

 

به همین راحتی ...................! نوش جان!  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد