نه بازم قرمه سبزی؟!
این چیزیه که هر وقت برای شام رفتیم خونه یکی از دوستامون گفتم.......!
بعد از ازدواجمون چندین بارکه اگر اشتباه نکنم ۸ الی ۹ بار بوده !... برای دیدن یکی از دوستانمون رفتیم که هر بار کدبانوی منزل برامون قرمه سبزی درست کرده. البته ما خیلی خیلی قرمه سبزی دوست داریم و حداقل ماهی یک بار میخوریم ولی این عزیز دل که قرمه سبزی را به روش غیرمعمول درست میکنه یا حداقل باب میل ما نیست. چون هم سبزی خام توش میریزه و هم رب گوجه فرنگی !!!..... خبری هم ازپیازداغ و نعنا داغ و لیمو امانی نیست و مهمتر اینکه توی زود پز درست میکنه و مزه اش ادمو یاد کله پاچه میندازه چند بار برای شام دعوتشون کردم و هر دفعه غذاهای جورواجور درست کردم ولی دوست عزیزم تو باغ نیست.
طرز تهیه خورشت قرمه سبزی:
"قبلا سبزی مخصوص را کاملا خورد و تا حدی که به سیاهی بزنه سرخ میکنیم."
پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم برای رنگ و بوی خوب نعنا و جعفری خشک را هم اضافه کرده و همراه پیاز خوی سزخ می کنیم.
گوشت خورشتی که اگر گوسفندی با قلم باشه خیلی بهترهو لعاب خاصی به خورشت می ده و لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز را قبلا حدود 10 ساعت خیس کردیم را به همراه سبزی سرخ شده و چند تا لیمو امانی اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیافتد.
به همین راحتی ...................! نوش جان!